Jesús Bernabeu Alemany

Profesor de Trompa

Naix a Montserrat (València), en 1988. Inicia els seus estudis musicals als vuit anys a la Societat Instructiva Unió Musical de Montserrat amb el professor Adolfo Gimeno. Continua els seus estudis al Centre Professional Autoritzat d’ensenyaments Musicals de Grau Professional “Luis Sanjaime” de Montroy, amb el professor Vicente Antonio Raga Muñoz. Finalitza els seus estudis musicals al Conservatori Superior de Música “Salvador Seguí” de Castelló, amb els professors Eduardo Gabriel i Vicente Navarro.

L’any 2007, ingressa com a Trompa Titular de la Jove Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

Al juliol de 2010, guanya el 1r Premi en el “I Concurs de Joves Compositors” celebrat a Montroi, amb l’obra “Matí Primaverenc” composta per Quintet Clàssic de Vent.

L’any 2011, passa a formar part de l’Associació i Grup Instrumental de Docents d’Ensenyament Musical de la Comunitat Valenciana “PROESO” com Trompa Titular.

El 2012, obté el Màster Universitari en Professor d’Educació Secundària en l’especialitat de Música per la Universitat de València.

Ha realitzat cursos de perfeccionamient musical de trompa, els quals han sigut impartits pels professors: D. Francisco Burguera, D. Vicente Antonio Raga, D. Salvador Navarro, D. Juan José Llimerá, D. Raúl Díaz, D. Eric Terwilliger, D. Batiste Bernat, D. Vicente Puertos, D. Vicente Navarro, D. Manuel Pérez y D. Francis Orval.

Ha col·laborat amb diverses formacions importants, com l’Orquestra de Joves Virtuosos “la Perla” de Moscou (Rússia), Orquestra Simfònica ATRIVM.